Știri și evenimente

Concurs de recrutare  pentru ocuparea  funcției publice de conducere ...
02-02-2021 | Concursuri

Concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere ...

În temeiul prevederilor art. 618 alin (3) din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ, vă înștiințăm că, Primăria comunei Vultureni, cu sediul în Comuna Vultureni, str. Principală,  jud. Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere specifice vacante de Secretar General al Comunei Vultureni din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Vultureni, jud. Bacău, se va face pe durată nedeterminată cu program normal de lucru de 8 ore/zi, adică 40 ore/săptămână.

15-01-2021 |

ANUNT IN ATENTIA CETĂȚENILOR COMUNEI VULTURENI, JUDEȚUL BACĂU...

 

      IN PERIOADA 18-20 IANUARIE 2021  SOCIETATEA E.ON- ENERGIE ROMANIA SA,  CARE ASIGURA SERVICIUL DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE PE RAZA COMUNEI , VA INVITĂ LA SEDIUL PRIMARIEI IN VEDEREA REÎNNOIRII CONTRACTELOR DE  ELECTRICITATE.

      DE LA 01 IANUARIE 2021, PREȚUL ENERGIEI ELECTRICE PENTRU CONSUMATORII CASNICI NU VA MAI FI STABILIT DE CATRE A.N.R.E. CI SE VA FORMA LIBER, REFLECTÂND CONDIȚIILE DIN PIAȚĂ.

      PENTRU  ACEASTA VA RUGAM SA AVETI LA DUMNEAVOASTRA:

-CARTEA DE IDENTITATE IN ORIGINAL ȘI COPIE 

-PRECUM SI FACTURA  DE ENERGIE ELECTRICA EMISA DE E.ON

      DE ASEMENEA VA RUGĂM SA VENIȚI LA SEDIUL PRIMARIEI CONFORM URMĂTOAREI REPARTIZĂRI:

LUNI, 18 IANUARIE 2021, ORA 11.00

 SATELE TOMOZIA, VULTURENI, ȚIGĂNEȘTI, BOSIA, LICHITIȘENI

MARTI, 19 IANUARIE 2021, ORA 11.00

SATELE GODINEȘTII DE SUS ȘI DE JOS, DĂDEȘTI, NĂZĂRIOAIA, REPRIVĂȚ, VALEA LUPULUI

MIERCURI, 20 IANUARIE 2021, ORA 11.00

SATELE MEDELENI, DORNENI, GHILĂVEȘTI, VALEA SALCIEI ȘI VALEA MERILOR

 

 

11-01-2021 | Concursuri

Anunț de anulare concurs ocupare post vacant...

Primăria comunei Vultureni,jud. Bacău, având în vedere prevederile art.38 alin. (2) din HG nr.286/2011 privind aprobarea Regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, a decis, din motive obiective, anularea concursului pentru ocuparea postului vacant, personal contarctual concursului pentru ocuparea postului vacant, personal contractual funcție de execuție de Lucrător Social din cadrul Compartimentului Centru educaional comunitar de zi.

05-01-2021 | Concursuri

Anunț concurs LUCRĂTOR SOCIAL ÎN CADRUL CENTRULUI EDUCAȚIONAL COMU...

Primăria comunei Vultureni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacantă de: LUCRĂTOR SOCIAL ÎN CADRUL CENTRULUI EDUCAȚIONAL COMUNITAR DE ZI

 

07-08-2020 | Mediu

Decizia etapei de încadrare pt proiectul „Construire pod pe DJ243B ...

Județul Bacău prin Serviciul Public Județean Drumuri Bacău, titular al proiectului „Construire pod pe DJ243B la Medeleni km 62+920, județul Bacău”, propus a fi amplasat în satul Medeleni, comuna Vultureni, județul Bacău, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr.23, în zilele de luni până joi, între orele 8-16 și vineri între orele 8-14, precum și următoarea adresă de internet http://www.anpm.ro/

Publicul interesat poate înainta comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Bacău.

07-08-2020 | Agricultura

Se pot depune înstiintarile privind calamitatea prin seceta pedologi...

 

Înstiintarile  privind calamitatea prin seceta pedologica (peste 30%) asupra culturilor infiintate  in primavara 2020 (porumb, floarea soarelui, etc.) pot fi depuse la sediul  Primariei  comunei Vultureni pana la data de 20 august 2020.

 

 

 

Primar,

Țăranu Octavian Daniel

 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat noi măsur...
05-08-2020 |

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat noi măsur...

Începând cu data de 05.08.2020, orele 00:00, pe întreg teritoriul județului Bacău se instituie obligativitatea purtării măștilor de protecție, ca măsură de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS CoV-2.

30-04-2020 | Agricultura

În atenția fermierilor!...

ANUNȚ privind pagubele produse la culturile agricole ( grau, orz, orzoaica, ovaz, rapita, etc) asociate fenomenului meteorologic de seceta pedologica

Anunt public privind depunerea solicitarii pentru obinerea acordului d...
29-11-2019 | Mediu

Anunt public privind depunerea solicitarii pentru obinerea acordului d...

COMUNA VULTURENI, titular al proiectului "Modernizare drumuri de interes local in comuna Vultureni, judetul Bacau", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Bacau

14-10-2019 |

Publicație privind delimitarea, numerotarea și sediul secțiilor de ...

În conformitate cu prevederile art.20 alin.(5), si art. 120 din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatiloro precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente, cu motlificrile si completarile ulterioare, coroborat cu art. 10 din Legea nr.370/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, aducem la cunoștința locuitorilor comunei Vultureni, județul Baciu, delimitarea si numerotarea secțiilor de votare, precum și sediile acestora:

Înapoi

Consultare publică

Mai multe
SIPOCA 35
Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti Camere web

Chestionare

Cum vi se pare noul site?

Foarte bun

Bun

Necesita îmbunatatiri

Votează

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Alegeri parlamentare 2020

Recomandări coronavirus