Știri și evenimente

Anunț concurs lucrător social...
06-05-2021 | Concursuri

Anunț concurs lucrător social...

Primăria comunei Vultureni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractualede execuție vacantă, pe durata nedeterminată de  lucrător social.

RECENSĂMÂNTUL GENERAL AGRICOL 2020...
12-04-2021 | Agricultura

RECENSĂMÂNTUL GENERAL AGRICOL 2020...

Ca țară cu cele mai multe și printre cele mai mici exploatații agricole, România deține circa 33% din numărul total de exploatații agricole din Uniunea Europeană, cu o dimensiune medie de circa 3,6 ha/exploatație, cu mult mai mică decât dimensiunea medie de la nivelul uniunii, de 16,6 ha/exploatație, importanța rezultatelor recensământului agricol devine evidentă pentru fundamentarea Politicii Agricole Comune care să asigure țării noastre un sector agricol competitiv și durabil. Datele vor permite urmărirea și a unor indicatori statistici de agri-mediu care măsoară impactul agriculturii asupra mediului.
Astfel, se vor putea susține dezbateri cu privire la o serie de politici, inclusiv politica agricolă comună, politica de dezvoltare rurală, politicile de mediu și așa-numitul acord verde.

12-04-2021 | Agricultura

În atenția utilizatorilor de teren agricol...

Pe site-ul MADR, în link-ul atașat veți găsi materialele informative referitoare la măsurile de mediu și climă care facilitează acordarea unor plăți anuale, pe ha de suprafața Agricole, pentru compensarea costurilor suplimentare și a pierderilor de venit suportate de fermieri.

Primaria comunei Vultureni organizează concurs de recrutare ...
29-03-2021 | Concursuri

Primaria comunei Vultureni organizează concurs de recrutare ...

Primaria comunei Vultureni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacantă, pe durată nedeterminată de:

- LUCRĂTOR SOCIAL la Centru de zi Lichitișeni, în comuna Vultureni. 

 

Concursul se va desfășura la sediul Primăriei comunei Vultureni și va consta în: 

– proba scrisă va avea loc în data de 19 aprilie 2021, ora 10.00;

– proba interviu va avea loc în data de 21 aprilie , ora 14.00;

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul primariei comunei Vultureni în termen de 10 de zile lucrătoare de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial, partea a-III-a.

Concurs de recrutare  pentru ocuparea  funcției publice de conducere ...
02-02-2021 | Concursuri

Concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere ...

În temeiul prevederilor art. 618 alin (3) din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ, vă înștiințăm că, Primăria comunei Vultureni, cu sediul în Comuna Vultureni, str. Principală,  jud. Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere specifice vacante de Secretar General al Comunei Vultureni din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Vultureni, jud. Bacău, se va face pe durată nedeterminată cu program normal de lucru de 8 ore/zi, adică 40 ore/săptămână.

15-01-2021 |

ANUNT IN ATENTIA CETĂȚENILOR COMUNEI VULTURENI, JUDEȚUL BACĂU...

 

      IN PERIOADA 18-20 IANUARIE 2021  SOCIETATEA E.ON- ENERGIE ROMANIA SA,  CARE ASIGURA SERVICIUL DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE PE RAZA COMUNEI , VA INVITĂ LA SEDIUL PRIMARIEI IN VEDEREA REÎNNOIRII CONTRACTELOR DE  ELECTRICITATE.

      DE LA 01 IANUARIE 2021, PREȚUL ENERGIEI ELECTRICE PENTRU CONSUMATORII CASNICI NU VA MAI FI STABILIT DE CATRE A.N.R.E. CI SE VA FORMA LIBER, REFLECTÂND CONDIȚIILE DIN PIAȚĂ.

      PENTRU  ACEASTA VA RUGAM SA AVETI LA DUMNEAVOASTRA:

-CARTEA DE IDENTITATE IN ORIGINAL ȘI COPIE 

-PRECUM SI FACTURA  DE ENERGIE ELECTRICA EMISA DE E.ON

      DE ASEMENEA VA RUGĂM SA VENIȚI LA SEDIUL PRIMARIEI CONFORM URMĂTOAREI REPARTIZĂRI:

LUNI, 18 IANUARIE 2021, ORA 11.00

 SATELE TOMOZIA, VULTURENI, ȚIGĂNEȘTI, BOSIA, LICHITIȘENI

MARTI, 19 IANUARIE 2021, ORA 11.00

SATELE GODINEȘTII DE SUS ȘI DE JOS, DĂDEȘTI, NĂZĂRIOAIA, REPRIVĂȚ, VALEA LUPULUI

MIERCURI, 20 IANUARIE 2021, ORA 11.00

SATELE MEDELENI, DORNENI, GHILĂVEȘTI, VALEA SALCIEI ȘI VALEA MERILOR

 

 

11-01-2021 | Concursuri

Anunț de anulare concurs ocupare post vacant...

Primăria comunei Vultureni,jud. Bacău, având în vedere prevederile art.38 alin. (2) din HG nr.286/2011 privind aprobarea Regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, a decis, din motive obiective, anularea concursului pentru ocuparea postului vacant, personal contarctual concursului pentru ocuparea postului vacant, personal contractual funcție de execuție de Lucrător Social din cadrul Compartimentului Centru educaional comunitar de zi.

05-01-2021 | Concursuri

Anunț concurs LUCRĂTOR SOCIAL ÎN CADRUL CENTRULUI EDUCAȚIONAL COMU...

Primăria comunei Vultureni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacantă de: LUCRĂTOR SOCIAL ÎN CADRUL CENTRULUI EDUCAȚIONAL COMUNITAR DE ZI

 

07-08-2020 | Mediu

Decizia etapei de încadrare pt proiectul „Construire pod pe DJ243B ...

Județul Bacău prin Serviciul Public Județean Drumuri Bacău, titular al proiectului „Construire pod pe DJ243B la Medeleni km 62+920, județul Bacău”, propus a fi amplasat în satul Medeleni, comuna Vultureni, județul Bacău, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr.23, în zilele de luni până joi, între orele 8-16 și vineri între orele 8-14, precum și următoarea adresă de internet http://www.anpm.ro/

Publicul interesat poate înainta comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Bacău.

07-08-2020 | Agricultura

Se pot depune înstiintarile privind calamitatea prin seceta pedologi...

 

Înstiintarile  privind calamitatea prin seceta pedologica (peste 30%) asupra culturilor infiintate  in primavara 2020 (porumb, floarea soarelui, etc.) pot fi depuse la sediul  Primariei  comunei Vultureni pana la data de 20 august 2020.

 

 

 

Primar,

Țăranu Octavian Daniel

 

Înapoi

Consultare publică

Mai multe
SIPOCA 35
Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti Camere web

Chestionare

Cum vi se pare noul site?

Foarte bun

Bun

Necesita îmbunatatiri

Votează

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Alegeri parlamentare 2020

Recomandări coronavirus